Tuesday, October 12, 2010

Tekenfilm en Sprookjes

Fancydress.nl is uw complete online winkel voor Tekenfilm Kostuums. Uw one stop shop voor alle kostuums, party kleding, halloween kleding, party outfits en kleding kleding.


Luxe Grinch Kostuum

Dit kerst-kostuum is 3-delig en bestaat uit een rode longsleeve met een witte nep bontkraag, bijpassende mouwen en aan de randen een bont afwerking. Er zitten touwtjes aan de achterkant om het goed te laten zitten.
Verder bestaat het kostuum uit een Grinch-masker met realistisch pluizig groen haar en een luxe kerstmuts met nepbont afwerking.








Bosfee



Dit kostuum bestaat uit een jurk, vleugels en een hoofdstuk. Kan ook perfect gebruikt worden als Tinkerbell-kostuum.

De jurk is mouwloos en is gemaakt van stretch materiaal. Het middelstuk, de neklijn en schouderbandjes zijn elastisch en zijn afgewerkt met glitters. Het rokje heeft 2 lagen en een puntige afwerking.






Sneeuwwitje Kostuum

 Dit luxe kostuum is gemaakt van 100% polyester en bestaat uit een lange jurk. De jurk is gezoomd met aangepaste borstlijn en taille band zodat het perfect past. De kraag is gevuld zodat deze rechtop kan staan en er zit elastiek in de mouwen.









 Cruella de Ville Kostuum


Deze outfit bestaat uit jurk met hoge split, zacht harig dalmatiƫr bonte stola en luxe sigarettenhouder. Het kledingstuk is omgezoomd zodat het langer mee kan.
Voeg de Cruella pruik en satijnen handschoenen toe om de look compleet te maken.








Roodkapje Kostuum


Dit is een luxe kledingstuk van zeer goede kwaliteit, omgezoomd voor langer gebruik. Het mooie kostuum bestaat uit jurkje met schort en bijpassende capuchon. Het lijfje is geregen met lint aan de voorkant en heeft een ritssluiting aan de achterkant.








Sneeuwwitje Kostuum

Kostuum bestaat uit lange satijn met fluwelen prinsessen jurk met gouden afwerking, aparte recht opstaande kraag en haarlint.

0 comments: