Wednesday, October 20, 2010

Kostuums Voor Koppels

Fancydress.nl is uw complete online winkel voor de kerst Costumes.Your one-stop-shop voor alle kostuums, party kleding, halloween kleding, party outfits en kleding kleding.

Adult Bloody Nurse & Surgeon Combination kostuum

vrouw
Het Bloody Nurse kostuum bestaat uit het ziekenhuis groene jurk met korte mouwen, kraag en de bijgevoegde transparante schort bedekt met bloed spetters.
Inclusief een chirurgische pet met kruis en bijpassende chirurgisch masker met elastische bandjes een paar transparante handschoenen met bloed spetters en bijpassende transparante boot
man
Het Bloody Chirurgen kostuum bestaat uit een groene top met korte mouwen en een transparante met bloed bespatte vinyl schort en een bijpassende broek met een elastiek in de taille en bloed bespatte voorkant.
inclusief een masker met elastische bandjes, een doorzichtige chirurgische pet en vinyl handschoenen met bloed spetters.

Adult Count & Countess Bloodthirst duo kostuums


Het Graaf Bloodthirst kostuum bevat een vest met glinsterende zwarte lange mouwen met bloedrode patronen, een dubbele ketting trim . Het kostuum bevat ook een lange, zwarte cape met bloed glinsterende rode voering en de bijgevoegde kraag.

Het gravin Bloodthirst Kostuum bestaat uit een lange zwarte jurk en de bijgevoegde bloedrode overgooier met lint detaillering.
Inclusief een bijpassende bloed rode kraag.



Chirurg kinder kostuum


Dit chirurgen kinder kostuum is zowel door jongens als meisjes te dragen en bestaat uit; gezichtsmasker, shirt, broek, stethoscope en een naamplaatje.










Adult Jason & Sexy Miss Vorhees Combination kostuums



Het mannelijke Jason kostuum bestaat uit een rood topje met lange groene mouwen, met ribben en bloedspatten afgebeeld op de voorkant.
Inclusief een EVA masker van Jason.

Het vrouwelijke Sexy Miss Vorhees kostuum bestaat uit een korte en sexy zwarte / rode jurk met bloederige messen afgedrukt op de voorkant en op de rechter mouw. Dit kostuum is laag uitgesneden aan de voorkant.
Inclusief een tas in de vorm van het hockey masker van Jason met een prikkeldraad effect.


Adult Jack and Jill duo kostuums




Het Jack kostuum omvat gescheurd effect hemd en broek en gebroken kroon masker.
Het Jill kostuum omvat een jurk.
Exclusief De haar boog de gescheurde panty's en visnet handschoenen .







Adult Grave Groom Zombie & Skeleton Bride duo kostuums

Man:
Dit Kostuum omvat een zwart lange mouwen shirt met skelet print op de borst een gescheurd vest met knopen, een bijpassende jas en een elastische broek die gedragen kan worden over je eigen broek.
Inclusief een hoge hoed met gescheurd gaas en rode bekleding, een rode stropdas en zwarte handschoenen met skelet opdruk.
Vrouw
Dit Kostuum bestaat uit een tweekleurige bruidsjurk met kanten lijfje met zilveren linten en zilverkleurig stiksels, manchetten van zwart / wit tule accenten en een aan flarden gesneden rand aan de onderkant van de rok.
Inclusief een hoofdband met sluier met een zwart roos een zwart halsbandje met PVC juweel en klittenbandsluiting en een paar witte kanten vingerloze handschoenen.

0 comments: