Thursday, October 21, 2010

Pimp, ho's en bling bling

Pimp, ho's en bling bling


Adult Devil Pimp Halloween kostuum




Dit duivel kostuum bestaat uit een jas met een rode vacht staart, broek en een hoed met rode bont bekledin . Deze duivel pooier outfit is een perfecte Halloween kostuum.








Deluxe Pimp wandelstok


luxe pooier wandelstok

Kies uw maat en kleur!

* Leopard - One Size
* Zebra - One Size






Deluxe Pimp wandelstok




Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 29,00

Speciale prijs: € 24,90







Mac Daddy Deluxe Pimp Costume





Volwassen kostuum bestaat uit een zwarte kunstlederen jas met fluwelen kraag, manchetten en faux pocket covers met zebra design. Jacket heeft een kleine gleuf aan de achterkant en een knoopsluiting aan de voorkant. Jacket is professioneel afgewerkte zoom.






The Cheata Adult Pimp Costume




Volwassen kostuum omvat een luipaard fluwelen jasje met zwart fluwelen kraag, manchetten en faux pocket dekt. Jacket heeft een kleine gleuf aan de achterkant en een knoopsluiting aan de voorkant. Jacket is volledig zoom afgewerkt.







Adult Disco King Costume





De Adult Disco Kostuum King bevat een baby blauw vest met faux-knop en pocket detaillering. Het vest bevat ook een paar van de bijgevoegde groene gedessineerde mouwen shirt en een bijpassende kraag.






Sugah Daddy Adult Pimp Costume




Een luxe kostuum bestaande uit twee stuk jas en broek combinatie. Broeken zijn zwart met een 'fluwelen' look and feel met een elastiek in de taille voor een comfortabele pasvorm. De jas heeft soortgelijke zwarte fluweel voelt revers, manchetten en pocket covers met zebraprint plus vastmaakt met een knop naar voren.






Adult Faux Fur Pimp Costume White




De volwassenen Faux Fur White Pimp kostuum bevat een paar trim van zwarte broek en vlamde een lange witte jas met nepbont een luipaardprint.
De indrukwekkende pimp outfit wordt afgesloten met een bijpassende witte namaakbont hoed met een luipaardprint band.









 

0 comments: