Friday, October 29, 2010

Opblaasbare Kostuums

Deze opblaasbare opblaas pakken / kostuums zijn Ideaal voor: carnaval, vrijgezellen feesten, thema feesten, optochten, promotie campagnes en ga zo maar door. De opblaasbare kostuums werken via hetzelfde principe als een springkussen. Door middel van 4 AA batterijen en een ventilator blaast het opblaasbaar kostuum zich constant vol. Het maakt niet uit op welk feestje u zich bevindt, met deze opblaasbare kostuums trekt u ALTIJD de aandacht!! Caf

Opblaasbaar pak chefkok

Een kok hoeft per definitie niet dik te zijn maar dat is deze 100% zeker wel.
Geweldig opblaasbaar opblaas kostuum dat doormiddel van 4 AA batterijen die bij ons gewoon inbegrepen zijn zichzelf binnen enkele seconde opblaast.Klein of groot, dik of dun, deze opblaasbare kostuums zitten voor iedereen als gegoten!! Café of zaal te vol? Geen enkel probleem! Zet de ventilator uit en het kostuum zakt onmiddellijk in elkaar. Een klein gaatje door bijv. een sigaret hindert de werking van het pak niet!






Opblaasbaar oranje voetbal kostuum

Dit is een uniek opblaaspak in de vorm van een voetbal.Het is uitgevoerd in de kleuren van de nationale vlag. Ben er snel bij de voorraad is beperkt.De collectie opblaasbare pakken bestaat uit de volgende nationaliteiten. Mexico, Italië, Polen, Nederland volwassen en Nederland kind,De pakken worden geleverd met batterijen en de attributen die op de afbeelding staan.
Deze pakken zijn voorzien van een sanitair rits.
Dit pak wordt geleverd in de maat:
one size fits most adults





Opblaasbaar oranje kinder voetbal kostuum


Dit is een uniek opblaasbaar kinderkostuum in de vorm van een voetbal.Dit unieke kostuum is beperkt voorradig, dus ben er snel bij.Het is uitgevoerd in de kleuren van de nationale vlag.
De collectie opblaaspakken bestaat uit de volgende nationaliteiten. Mexico, Italië, Polen, Nederland voor volwassen en Nederland voor kinderen,De pakken zijn inclusief batterijen en de attributen die op de afbeelding staan.Ze zijn voorzien van een sanitairrits.
Leverbaar in de maat:
One size fits most children





Opblaasbaar pak Kenny south park

Van onze geweldig gepatenteerde southpark collectie bieden wij u het opblaasbare Kenny kostuum aan.Dit kostuum bestaat uit een fel oranje jumpsuit met een geïntegreerd hoofdstuk met een gezichtsprint.Dit kostuum van de wel bekende serie southpark wordt compleet gemaakt door bijpassende oranje handschoenen.
Maten voor dit kostuum zijn:
One size fits most ( borstmaat tot 102cm)










Eric Cartman Southpark kostuum

 
Dit opblaasbare Southpark Eric Cartman kostuum is een kostuum uit onze collectie gepatenteerde southpark kostuums.
Het is een kostuum dat u geheel omsluit.
In het mond-gedeelte bevind zich een transparant gedeelte om doorheen te kijken. De gele handschoenen zijn inclusief.









Adult opblaasbaar Witch Halloween kostuum

 Het Opblaasbaar Heksen kostuum omvat een opblaasbare zwarte/groene/ oranje heksen kostuum en een bijpassende zwart/oranje heksenhoed.

Maten voor dit kostuum zijn:

* Standard
* Chest size to 42"

0 comments: