Friday, October 15, 2010

Dieren Kostuums

Leuke feestkleding voor carnaval, themafeesten of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Staat het gewenst dierenkostuum er "nog" niet bij? Geen probleem, stuur gewoon een email naar info@fancydress.nl en wij gaan voor u op zoek! U kunt de filter rechts gebruiken om sneller het gewenst kostuum te vinden.



Pink Panther Kostuum



Bestaat uit een zacht & glanzend roze overall met schuim gevuld en een Pink Panter hoofdstuk met snorharen. De overall heeft vastzittende schoencovers met elastieken bandjes zodat het comfortabel zit. De met schuim gevulde handen worden over de achterkant van uw handen gedragen met bandjes zodat het dus nog steeds mogelijk is uw drankje vast te houden.
De overall heeft een vastzittende staart, is compleet omgezoomd en heeft een rits aan de voorkant zodat u er makkelijk aan kunt trekken.




Hoge kwaliteit Grote Boze Wolf Kostuum



Dit luxe Grote Boze Wolf Kostuum bestaat uit een flanellen grootmoeder nachtjapon met vastzittende staart, harige schoencovers, harige handschoenen, een nachtmutsje en een harig kinloos masker van vinyl.








Budget Kippen Kostuum



Dit kippen kostuum bestaat uit overall, masker, handen en voeten.

De gele overall sluit aan de achterkant met klittenband, het masker is van latex met een klein beetje bont aan de buitenkant. U kunt goed zien omdat er grote gaten bij uw ogen zitten. Omdat er geen gat bij uw mond zit moet u het masker af doen om te kunnen drinken.





Pauw Kostuum Luxe



Dit luxe pauwen kostuum bestaat uit een glanzend blauw, groen en zwart jurkje met gouden details en pauwen-veren-patroon aan de voorkant van het kostuum.

Ook zit er een bijpassende groen met blauwe muts bij met vastzittende pauwen veren en een mooie groene pauwen staart, die u rechtop kunt laten staan, of laten zakken. Dat ligt eraan hoe u zich voelt natuurlijk!




Betoverde Vlinder Kostuum



Dit kostuum bestaat uit een strakke donker- en lichtblauwe top met groene sierstenen in het midden en bij de bandjes. Er zit een bijpassend kort rokje met verschillende lagen en glitterstenen bij, vleugels en een blauw vlinder hoofdstuk.








Luxe Giraf Kostuum



Dit Giraf Kostuum bestaat uit een realistisch pluchen hoofdstuk en een bijpassende fluffy pluche overall.

0 comments: