Monday, October 18, 2010

Beroepen Kostuums

Fancydress.nl is uw complete online winkel voor Beroepen Costumes.Your one-stop-shop voor alle kostuums, party kleding, halloween kleding, party outfits en kleding kleding.

Bloederige Chirurg Halloween kostuum


Het dokterskostuum bestaat uit een ziekenhuis-groen shirt met lange mouwen, kraag en vastzittend doorzichtig schort met bloedspetters. Deze outfit is compleet met een bijpassende broek met elastiek om uw middel en bloedspetters op de voorkant.

Ook zit er een bijpassend mondkapje bij dat op zijn plaats wordt gehouden door middel van elastiek achter uw oren, een chirurgisch hoofdkapje en handschoenen met bloedspetters.




Sexy Non



Dit kostuum bestaat uit een zwarte lycra jurk en een zwart met witte hoofdkap.










Sexy Piloot Meisje Kostuum



Dit kostuum bestaat uit een zacht chocolade bruin korset jurkje met nep zakken en bonte afwerking. Het jurkje gaat dicht met een ritssluiting.

Ook zit er een chocolade bruine cape bij compleet met bonte afwerking en capuchon en een bijpassende bruine riem.






Sexy Leeuwentemmer Kostuum



De volwassenen 4 delen Daring leeuwentemmer Kostuum bestaat uit een zwart corset met goud toets detaillering en Tuxedo staarten, een korte rode en gouden kousenband rok, een rood jasje met gouden epauletten en een zweep.








6116-Fortune-Teller



Dit kostuum is gemaakt van polyester, het hokje is gemaakt van zacht schuim-materiaal. Het hokje van de toekomst-voorspeller is voorzien van palen aan de binnenkant om het recht te houden. Trek het over je hoofd aan en bind het vast met de touwtjes. Het enige wat je verder nog hoeft te doen, is de kristallen bal opblazen en je bent klaar om de toekomst te voorspellen. Ideaal voor mannen en vrouwen, maar dat wist je natuurlijk al van tevoren!





Politie piggy kostuum



Als je echt een wilt laten blijken wat je van de politie vindt dan kan dat op deze manier:)
Dit grappige politie kostuum bestaat uit een gevulde buik en een oversized blauw politie shirt. Ook zit er een bijpassende broek bij met varkensstaart.

Om het af te maken zit er een blauwe politie pet, realistisch varkens masker en zonnebril.

0 comments: