Sunday, October 10, 2010

oktober Beerfest kostuums

fancydress.nl is uw complete online winkel voor oktober Beerfest kostuums. Uw one-stop-shop voor alle kostuums, party kleding, halloween mode, party outfits en kleding kleding.

Adult Heidi Costume

De Adult Heidi kostuum is perfect voor een verhalenboek of een film fancy dress party.

De Adult Heidi kostuum bestaat uit een jurk met een kort rood rokje met witte kanten rand en een gedessineerde bekleding.

Ook inbegrepen is een bijgevoegd witte blouse boer stijl top met een geïntegreerde zwart kant-up vest met rode, zwarte en witte patronen op de voorkant.




Adult Frisky Frauline Costune


Volwassenen Frisky Frauline Costune omvat een boer top jurk met een schort en een bijpassende lint choker.










Adult Little Miss Lederhosen Costume


De Little Miss Lederhosen volwassen kostuum bestaat uit een paar tan gekleurde broek met bretels en roze bloem detaillering. Ook inbegrepen is een uitgebreide witte blouse met bloem detaillering en pofmouwen.









Adult Beer Garden Girl Costume


Van onze Premier prestige kwalitatief assortiment is onze Prestige Beer Garden kostuum. Dit prachtig ontworpen kostuum bestaat uit een veelkleurige jurk met kant je lijfje en een bijgevoegd petticoat. Voeg pruik om de gewenste look te creëren.








Adult Beer Bottle Costume


Volwassen partij kostuum bestaande uit een stuk van bierflesje ontwerpen. Gaten zijn voor armen en hoofd. Gemaakt van 100% polyester en spons om overeind te blijven. Je hebt een broek en shirt om het effect te voltooien.









Adult Beer Garden Girl Costume (FC)


De voller figuur Adult Beer Garden Girl kostuum bestaat uit een faux suède jurk in heldere kleuren met traditionele volledige cirkel rok en schort met bloemrijke lint.

De jurk heeft corse matie over de rug voor een betere pasvorm.

foto De rok is niet beschikbaar, maar de rok in de accessoires hierboven maakt een ideale vervanger.




Adult Studmeister Lord of Lagers Costume


Uitgegroeid tot een bierflesje met dit grote nieuwigheid voor volwassenen Stud Meister Heer van Lagers kostuum!

De aandacht grijpen outfit bestaat uit een bruin bier flesvormige outfit met armsgaten, een gouden pet diep over zijn hoofd en een label op de voorkant gedrukt.

Het bier etiket wordt bedrukt met het merk "Stud Meister, Heer van lagers 'en het rijm" als je kunt drinken, drinken wanneer je in staat bent, als je drinkt me onder de tafel je wil. "

0 comments: