Tuesday, October 12, 2010

Jaren 60 en 70 Kostuums

Fancydress.nl is uw complete online winkel voor Jaren 60 en 70 Kostuums. Uw one-stop-shop voor alle kostuums, party kleding, halloween mode, party outfits en kleding kleding.

Adult Groovy Hippie 60s Costume







Kostuum bestaat uit eenvoudige patchwork design hippie-top en rok met riem. Voeg accessoires toe om de gewenste look te creëren.






Adult Sexy Retro Groove 60s Costume



De Volwassene 2 Piece Retro Groove Zipper Dress bevat een roze en witte lange mouwen rits vooraan jurk met een roze riem met een metalen gesp en Daisy een coördinerende roze hoofdband. Voeg accessoires toe om de hippie kostuum te voltooien de jaren zestig uitstraling.







Adult Sexy Retro Peace 60s Costume



De Volwassene 2 Piece Retro Vrede Daisy Dress omvat een roze vredessymbool patroon bel mouwen jurk.

De jaren zestig kostuum bevat ook een bijgevoegd riem met een gesp en vrede te ondertekenen een coördinerende hoofdband.






Adult 70s Disco Fever Costume



De Adult Disco Fever kostuum bestaat uit een zwart en zilver swirl patroon lovertjes jumpsuit met uitlopende bell-bottom benen.









Adult Sexy Groovy GoGo 60s Costume


De Volwassene 2 Piece Groovy GoGo kostuum bestaat uit een korte aqua gekleurde uit de schouder jurk met roze groen en gele bloemen print en een sleutelgat opening.

Ook opgenomen in de zestiger jaren stijl kostuum is een coördinerende hoofdband.






Adult Mod Chic 60s Costume


De Adult Mod Chic Kostuum omvat een sixties stijl zwarte en witte mini-jurk met rode knop detail op de taille en de mouwen. Ook inbegrepen is een coördinerende witte helm en een paar rode zonnebril.

0 comments: